باقر نیوز


قرآن
نهج البلاغه
صحیفه سجادیّه
دفتر حفظ و نشر
دفتر مقام معظم رهبری
قوه قضائیه
شورای نگهبان
مجلس شورای اسلامی
ریاست جمهوری
بلاگفا
ایرنیک
مشخصات دامنه ها
قاسم روانبخش
کیهان
پرتو سخن
طنز دکتر سلام
قانون اساسی
وبلاگ اصولگرا
چمیل ایران
خبرگزاری فارس
بی باک
رجانیوز
یزد رسا
یزد امروز
یزد فردا
بسیج پیشکسوتان
ساعت و تقویم
خبرگزاری تقریب
یزد بانو
سردار خیبر
آثار آیت الله مصباح یزدی
گوگل
پارسی جو
کلوپ
فیس نما
سایت پیوندها
اظهار نامه مالیات بر ارزش افزوده
فتن
سمن
توفان
گلچینه
تامین اجتماعی نیروهای مسلح
لیست بیمه
فیش حقوق
سایت محمد صالح جوکار
وطن امروز
تریبون
مرابطون
فیروزی
راز قطعنامه
نهم دی
شبکه اصلاع رسانی دانا
افسران جوان
یزد آوا
خوانده شده ها
اطلاع رسانی پرونده قضایی
برج نیوز
میبد ما
نشریه خط حزب الله
صراط نیوز
عصر سیاست
خبرگزاری تسنیم
وبسایت کریمی قدوسی
ثبت نام زائران پیاده اربعین
نسیم آنلاین
تقویم نجومی
مسافت یاب
نتایج آزمون فنی حرفه ای
سید ابراهیم رئیسی
پیشگامان
صدا و سیما
سازمان امور مالیاتی
بنیاد ملی نخبگان
ثبت اختراع
راه راستی گفتگو با...
پارس دهملا
ایتا
ایران معاصر
بانک جامع اطلاعاتی صهیونیسم
سینما مارکت
ایتا
بازتاب برنا
مرکز مالکیت معنوی
سامانه ثنا
سامانه بام بانک ملی
آی آر 24
میل فا
مشرق نیوز

                                                                    

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: کاهش نرخ بیکاری و افزایش رشد اقتصادی در دولت نهم

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس طی گزارشی در جلسه مشترک دولت و مجلس از کاهش نرخ بیکاری، افزایش رشد اقتصادی و صادرات غیر نفتی کشور در سال‌های 83 تا 87 خبر داد.

غلام‌رضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طی گزارشی در جلسه مشترک دولت و مجلس به مقایسه برخی از آمارهای اقتصادی کشور بین سال‌های 83 تا 86 و پیش‌بینی سال 87 پرداخت.

در این گزارش آمده است، دولت در سال‌های 83، 84، 85 و 86 از محل صادرات نفت و گاز به ترتیب معادل 32/36، 82/53، 46/62، 76/81 میلیارد دلار کسب کرده و پیش‌بینی می‌شود در سال 87 نیز 75 میلیارد دلار درآمدزایی داشته باشد.

این گزارش حاکی است: درآمدهای مالیاتی با احتساب مالیات عملکرد نفت در سال 84 معادل 13 هزار و 400 میلیارد تومان بوده است. سهم مالیات در درآمد ناخالص داخلی 1/6 درصد و سهم مالیات نسبت به هزینه‌های جاری 6/36 درصد بوده است.

درآمدهای مالیاتی با احتساب مالیات عملکرد نفت در سال 87 معادل 19 هزار و 180 میلیارد تومان بوده است. سهم مالیات در درآمد ناخالص داخلی 9/7 درصد و سهم مالیات نسبت به هزینه‌های جاری 6/45 درصد بوده است.

در این گزارش آمده: درآمدهای مالیاتی با اندکی تفاوت تقریبا مطابق برنامه پیش‌رفته است.

بنابراین گزارش صادرات غیرنفتی در سال 83 معادل 7 میلیارد و 540 میلیون دلار و واردات کالا در این سال 38 میلیارد و 200 میلیون دلار بوده است. صادرات غیرنفتی در سال 84 معادل 10 میلیارد و 550 میلیون دلار سال 85 معادل 13 میلیارد و 80 میلیون دلار و در سال 86 معادل 15 میلیارد و 640 میلیون دلار و بوده است.

طی چهار سال گذشته ارزش صادرات غیرنفتی از رشد مثبت برخوردار بوده و جلوتر از پیش‌بینی برنامه چهارم تحقق یافته است.

در ادامه این گزارش در خصوص نرخ رشد اقتصادی در سال‌های 83، 84، 85 و 86 آمده است: نرخ رشد اقتصادی در این سال‌ها به ترتیب معادل 8/4، 7/5، 2/6 و 7/6 درصد بوده است.

وی همچنین نرخ بیکاری سال‌های 83 تا 86 را به ترتیب 30/10، 5/11، 2/11 و 8/9 درصد عنوان کرده است.

براساس این گزارش پیش‌بینی برنامه چهارم این بوده که در سال پایان برنامه یعنی سال 88 نرخ بیکاری یک رقمی شود که براساس آمار مرکز آمار ایران دو سال پیش این هدف محقق شده است.   منبع


ارسال شده در توسط باقر نیوز